Tag Archives for " quranic food "

Khasiat Minyak Zaitun : Dr Norman Norawi

Shares

Supplement harian???..  Ramai orang tercari-cari apa makanan tambahan nak pilih untuk seisi family. Pada kak Yan, jawapan nya sangat mudah. Pilih minyak zaitun. Khasiatnya terlalu tinggi, tersangat-sangat banyak. Bukan sekadar sebagai membantu tingkatkan imunisasi dalam badan, tapi juga sebagai perlindung dari penyakit-penyakit kronik, insya ALLAH. Banyak produk berasaskan minyak zaitun di pasaran dan Kak Yan […]

Continue reading

Cara Makan Minyak Zaitun

Shares

Susah lar .. rasa melekat sampai ke tekak.. pahit sangat..sampai ke petang rasa pahit. Macam-macam feedback Kak Yan dapat sepanjang mempromosikan quranic food ni pada fren & family. Mungkin cara makan minyak zaitun tu ada something wrong somewhere.. Tak dinafikan bukan semua orang bole consume minyak zaitun secara direct. Mungkin sebab rasanya dan yang pasti […]

Continue reading

Khasiat Minyak Zaitun

Shares

Khasiat Minyak Zaitun Alhamdulillah. Ahad lepas seharian Kak Yan dlm program “quranic food”. Macam-macam info Kak Yan dapat.  Selain belajar tentang quranic food, program tu jugak menonjolkan Rasulullah sebagai “pakar nutrisi agong”. Rasulullah sebagai “pakar nutrisi agong”. Antara makanan dalam al quran yang dibincangkan ialah minyak zaitun, delima, buah teen, kurma dan madu. Setiap makanan […]

Continue reading